FOTO’S – Brussel in beeld

BRUSSEL
De stad van kleur, de stad van ’t leven

brussel_to_coruscate_travel

Brussel is een van die steden waar je minimaal een keer per jaar komt, zomer of winter. Zo’n stad waar je nooit genoeg van krijgt, zo’n stad om even naartoe te vluchten. Elke keer weer maak ik er een spelletje van, welke pareltjes wil ik en ga ik deze keer ontdekken. Toffe concept stores, lekkere lunch spots en leuke verborgen plekjes. Brussel is ondertussen de stad van mij en mijn vader geworden en om hem ook ietwat te pleasen, is een tent waar bijvoorbeeld ze goede hamburgers met bier hebben onmisbaar. Jep, de hoofdstad van onze buren is geschikt voor een girlsweekend, een mini vacay met vriendlief en dus ook quality time met de oudjes.

La Fabrique, Royal Galleries of Saint Hubert en goede hamburgers

Benieuwd hoe mijn tijden in Brussel eruit zagen? Dit is Brussel in beeld! brussel_to_coruscate_travel_1De straten van Brussel zijn perfect voor de simpele outfit fotootjes, lunchen doe je bij La Fabrique, een zomers ijsje haal je bij MEERT in de Royal Galleries of Saint Hubert en deze mooie bloemen kun je vinden in de Botanische Tuin van Brussel. Een museum dat je moet bezoeken is Mima en de Royal Galleries of Saint Hubert moet je minimaal 1 keer gezien hebben, net als de fotogenieke Chanel winkel.

brussel_to_coruscate_travel_2Ga sowieso naar de Kunstberg, je wordt niet alleen overdonderd door de mooiste bloemen, je hebt er ook een prachtig uitzicht. De beste burgers van Brussel vind je bij Manhatten’s, bezoek (ook van binnen) de Kathedraal van Sint-Michel en Sint-Goedele en loop na de Kunstberg nog even het Albertinaplein op. Kom weer tot rust in de Botanische tuin van Brussel en eet de lekkerste patatjes van Brussel bij Maison Antoinne, in de zomer wil je naar La Fabrique (lekker brunchen op zondag) en ’s avonds ‘chillen’ doe je op de Beurs.

brussel_to_coruscate_travel_3Loop vooral lekker rond en ga straatjes in die je niet kent, kom je zomaar een roze muur tegen (win), dit lekkere toetje kreeg ik in mijn hotel voorgeschoteld, dit uitzicht heb je in de Botanische tuin en dit plaatje met de bloemen vind je op de Kunstberg. Een koffietje tijdens het shoppen aan de Avenue Louisa doe je in de Rue de Jordan en een Iced Thee en de lekkerste chocoladetaart vind je bij Café Capitale.

Benieuwd naar mijn andere gouden tips voor Brussel, houd TO CORUSCATE dan goed in de gaten.

Last one: dit zijn was Marokko in beeld en dit zijn mijn gouden gips voor Marokko

instagram-to-coruscate-2

6 gedachtes over “FOTO’S – Brussel in beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *