OUTFIT’ Sunset colors

TRAVEL WEAR

Yay Christmas is here! Na een heerlijk kerstdiner, iets te veel wijn en maar een aantal uurtjes slaap zitten we met z’n allen alweer voldaan op te bank te wachten op de broodjes uit de oven en verse jus d’orange. Op tweede kerstdag doen we even helemaal niets behalve films kijken in foute kersttruien onder het genot van warme chocolademelk en de restjes van gisteravond. Ik deel vandaag mijn favoriete outfit van de afgelopen periode, geen kerstlook, wel een look met een ultiem feestgevoel. Oh happy days!

to-corusate-outfit-2

Winterse feestoutfit met lekker veel roze

Dus, geen kerstlook, wel een heerlijke, winterse feestoutfit met een fijn ondergaand winterzonnetje. Een outfit perfect voor een uitbuik derde kerstdag, Nieuwjaarsdag bij opa en oma op de bank of voor een etentje met vriendinnen. Oké, je kunt deze outfit ook gewoon aan naar kantoor al klinkt dat niet zo bijzonder. Feest dus!

In mijn vorige post heb je kunnen lezen hoe graag ik mijn camel coat draag, dit keer met roze. Veel roze. Oh, en met zilveren schoenen.

Ik combineer de camel coat van Zara met een warme, roze trui van Primark met daaronder een roze blouse van jep, ook Primark. De flared jeans is van H&M, net als de oversized sjaal. De zilveren schoenen maken de look af en zijn ook van Primark. De tas is vintage en van Episode, het horloge van Daniel Wellington en de kettingen van Costes, Bandhu en mijn lieve oma. De make-up is van Isadora.

Wat vinden jullie van deze outfit? Happy Christmas! 

to-coruscate-sunset-outfit-8to-coruscate-sunset-outfit-2to-coruscate-sunset-outfit-10to-coruscate-sunset-outfit-41to-coruscate-sunset-outfit-9to-coruscate-sunset-outfit-7

‘Shot by Radiatefashion

Check hier mijn vorige outfit!

instagram-to-coruscate-2

3 gedachtes over “OUTFIT’ Sunset colors

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *