OUTFIT’ Sparkles everywhere

TRAVEL WEAR

YES, de lente is in aantocht! Oké, bijna dan… Ik ben op de een of andere vreemde manier altijd de pineut op de fiets, want ik kom deze hele week al zeiknat aan op locatie. Toch zijn er af en toe dagen waarop we de dikke winterjas kunnen inruilen voor een ietwat dunner exemplaar. Je hoort mij denken, ‘hell yeah de camel coat kan weer aan!’ Om het nieuwe seizoen, waar we nu weinig van merken, te vieren ging ik los bij Mango. Een van mijn favoriete winkels. Dit is mijn eerste (nog voorzichtige) lente-achtige look van dit jaar!

Oh ja, wat vinden jullie? Moet ik mijn haar knippen en weer voor een korte bob gaan of nog even van mijn lange haren genieten?

outfit-sparkles-to-coruscate-24

Always wear something shiny

First things first. Ik hou van glitters en niet zo’n beetje ook. Hoewel de meeste mensen alleen met kerst sparkles dragen, draag ik ze het hele jaar door, het liefste elke dag. Gelukkig wordt deze obsessie met glitter gedeeld op het Yourlbb kantoor en komen Anne en ik regelmatig allebei in onze lievelings glittertrui aan bij een meeting, #awkward. 

Anyway, glitters everywhere dus. In deze nieuwe outfit niet te heftig, maar net genoeg om er net even iets spannends van te maken. Wat een subtiele glitter al niet kan doen.

Ik combineer mijn favoriete bruine camel coat van Zara met een flared jeans van River Island (mijn favoriete winkel om jeans te kopen!)). De top met col, het tasje, lange oorbellen en groene shiny schoenen heb ik bij Mango gescoord. De sokjes zijn van & Other stories, de kleine oorbelletjes komen gewoon van H&M en het horloge is van Daniel Wellington. Oh ja, en de make-up is van IsaDora.

Wat vinden jullie van deze outfit? 

outfit-sparkles-to-coruscate-8outfit-sparkles-to-coruscate-2outfit-sparkles-to-coruscate-7outfit-sparkles-to-coruscate-5outfit-sparkles-to-coruscate-3outfit-sparkles-to-coruscate-6

‘Shot by Radiatefashion

Check hier mijn vorige outfit!

instagram-to-coruscate-2

4 gedachtes over “OUTFIT’ Sparkles everywhere

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *