OUTFIT’ Comfy sweater

TRAVEL WEAR

Zo, de eerst werkweek van het nieuwe jaar en in mijn geval nieuw begin zit erop. Een week vol nieuwe prikkels en ervaringen, een week vol momenten van liefde. Na het plaatsen van mijn vorige post ontplofte namelijk niet alleen mijn blog, ook Facebook, Instagram en zelfs mijn telefoon stonden roodgloeiend. Ik kreeg ontzettend veel lieve berichtjes van familie, vrienden en van mensen die hetzelfde mee hebben gemaakt of zelfs meemaken. Het maakte niet alleen veel bij mijzelf los, maar blijkbaar ook bij jullie. De berichtjes die jullie stuurden gaven (en geven) mij ontzettend veel energie en de motivatie om weer te knallen.

Hoe we ons voelen en wat we er mee doen hebben we allemaal zelf in de hand, maar soms is een steuntje, van bekenden of zelfs onbekenden, in de goede richting alles wat we nodig hebben om zelf weer die energie en motivatie te vinden. Dus merk je dat iemand niet lekker in z’n vel zit, don’t be afraid to help🙂 Door naar iets leuks, een nieuwe outfit!

to-coruscate-comfy-sweater-5

Hoe maak je van een simpele outfit een toffe look? 

Vandaag een warme, winterse maar oh zo simpele look. Moeite met het opleuken van een simpele outfit à la een trui met een broek? Investeer in een opvallende tas of schoenen, goede accessoires als een sjaal(tje) of hoed en ga eens voor een jas in een andere kleur dan zwart of blauw. Oh, en je lippen in een knalkleur, je oor vol goede oorsieraden en kekke sokjes doen het altijd goed!

Ik combineer mijn grijze (all time favorite) trui van River Island met een on trend high waisted jeans van Bershka. Het hoedje is van H&M en de schoenen vind je bij van Fred de la Bretoniere. De kettingen zijn van Costes, Bandhu en mijn oma. Oh, en de tas, die jullie ondertussen overigens overal terugzien, is van Episode. De make-up is van Isadora.

Wat vinden jullie van deze look? Happy weekend! 

to-coruscate-comfy-sweater-4to-coruscate-comfy-sweater-outfit-2to-coruscate-comfy-sweater-7to_coruscate_comfy_sweater_outfit

‘Shot by Radiatefashion

Check hier mijn vorige outfit!

instagram-to-coruscate-2

9 gedachtes over “OUTFIT’ Comfy sweater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *