OUTFIT’ Bad Hair Day

TRAVEL WEAR

Hoe vaak kruip jij ’s avonds je nest in met het idee dat je haar het nog wel een dagje aan kan en word je wakker met een (vogel)nest op je hoofd? Die fout maak je één keer en nooit weer zou je denken, maar nee. Regelmatig fiets ik met een vette kop richting kantoor. Helaas voor mij stond er laatst een shoot op de planning, shit… Wat nu? Hoewel ik lang twijfelde om deze outfit online te zetten, besloot ik vandaag toch mijn bad hair day met jullie te delen. Geniet van mijn wilde haren.

to_coruscate_fake_fur_7

Bad Hair Day en de grote ‘berenjas’

‘Komt ze weer aan met haar enorme berenjas hoor!’ Dat is wat regelmatig naar m’n kop gesmeten krijg. Ik was al weken op zoek naar een langere jas die mij zelfs in een stortbui op de fiets droog houdt én ook nog eens warm is. Onvindbaar zou je denken. En dat klopt! Tot ik bij mijn ouders in het verre Oosten de kringloop binnen liep.

Het was liefde op het eerste gezicht. Deze berenjas tovert waarschijnlijk over 5 jaar nog steeds een glimlach op mijn gezicht. YES! De fake fur jas past achteraf toevallig heel erg goed bij mijn bad hair day look, lekker comfy!

Ik combineer mijn bad hair day dus met mijn lievelings fake fur jas van de kringloop. Een taupekleurige trui en een distressed spijkerbroek van Zara en leren laarzen van Moschino. Het horloge is van Daniel Wellington en de kettingen van Costes, Bandhu en mijn lieve oma. De oorbellen komen uit Ibiza, zijn van River Stones en & Other Stories.

Wat vinden jullie van deze outfit? 

to_coruscate_fake_fur_2to_coruscate_fake_fur_6to_coruscate_fake_fur_3to_coruscate_fake_fur_5to_coruscate_fake_furto_coruscate_fake_fur_4

Btw: dat mijn jas er na een stortbui uit ziet als een verzopen egel doet er even niet doe;).

‘Shot by Radiatefashion

Check hier mijn vorige outfit!

instagram-to-coruscate-2

9 gedachtes over “OUTFIT’ Bad Hair Day

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *