FOTO’S – Valencia in beeld

SPANJE, VALENCIA

De stad van jong & oud, tropische kleuren & geuren, kunst & cultuur

valencia

Stap je het liefste in het vliegtuig naar het Caribisch gebied om te kunnen genieten van de prachtige palmbomen, warme mensen en het overheerlijke eten, maar staat er voorlopig niet genoeg geld op de bankrekening? Dan is Valencia, een stad onder de Spaanse zon, hier zo’n 1.884 kilometer hiervandaan, de plek waar jij wilt wezen.

Valencia zit vol leven. Of je nou elke avond op zoek gaat naar de lekkerste cocktails en graag een dansje waagt op de dansvloer of je het liefste overdag op zoek gaat naar de mooiste plekjes, interessante musea of de lekkerste lunchtentjes en vervolgens vroeg, maar voldaan het bed induikt.

Puente de las Flores, Portolito en L’Umbracle

Benieuwd hoe mijn weken eruit zagen? Dit is Valencia in beeld!

valencia-photo-to-coruscate-01

Van de romantische steegjes naar een overheerlijke toetje bij Portolito en de enorme haven. Door naar onze mooie AirBnBCiudad de las Artes y las Ciencias en Jardín de Monforte.

valencia-photo-to-coruscate-02

Van de toeristische bloemenmuur Puente De Las Flores, naar mijn bruine kop, Jardín de Monforte en een fijne selfie. Door naar het strand, een overheerlijke lunch bij Almalibre Açai Bar, L’Umbracle en een tussenstop voor een ijsje en het mooie Ciudad de las Artes y las Ciencias.

valencia-photo-to-coruscate-03

Van het uitzicht vanuit onze AirBnb naar mijn nieuwe schoenen, een OOTD, de muur van Mercat Central de Valencia. Terug naar Ciudad de las Artes y las Ciencias, de AirBnB, wederom een OOTD, Puente De Las Flores en de palmbomen op de boulevard.

valencia-photo-to-coruscate-04

Wederom een kiekje van onze AirBnB, Mercat Central de Valencia, mooie steegjes en een heerlijk avondmaal bij Tommy Mel’s. Terug naar de palmbomen, twee OOTD’s en prachtige gebouwen midden in de stad. You gotta love this city! 

Dit zijn mijn gouden tips voor Valencia!

Volg TO CORUSCATE op Instagram

0 gedachtes over “FOTO’S – Valencia in beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *