FOTO’S – Ibiza in beeld

IBIZA, SPANJE
Het eiland waar je zorgeloos kunt slenteren door de oude stad, tot rust komt op de mooiste stranden en tot diep in de nacht van de cocktails kunt genietenibiza-to-coruscate

Ondanks dat ik voor mijn gevoel al zo’n 10 keer weken op Ibiza had doorgebracht door alle foto’s en video’s die mensen om mij heen de afgelopen jaren plaatsten. Besloot ik toch die kant op te gaan. Eens zien of ook ik ingepakt zou worden door dit romantische party eiland… Eerlijk is eerlijk, Ibiza you got me!

Oké en als ik dan echt eerlijk moet zijn, deze oma is geen kroegtijger, dus heb ik (bijna) alle feestjes met liefde overgeslagen. En toch heb ik anderhalve maand op dit eiland doorgebracht. Ibiza zit vol verrassingen, verborgen plekjes en de leukste restaurantjes en lunchtentjes. Genoeg om te ontdekken, genoeg om niet naar huis te willen en jaren later heimwee te hebben.

S’Escalinata, Dalt Vila en Formentera

Benieuwd hoe mijn weken eruit zagen? Dit is Ibiza in beeld!

ibiza-to-coruscate-3

Van de prachtige zonsondergang vanuit onze AirBnb, de allerlekkerste broodjes op het eiland bij S’Escalinata, de dromerige steegjes in Dalt Vila tot mijn favoriete make-upjes. Nog meer Instagramwaardige locaties in de oude stad, mooie uitzichten en voldoende leesvoer voor op het strand.

ibiza-to-coruscate-4

Van de heerlijke pool days, de mooiste zonsondergang bij Cala Comte, cupcakes bij Sugar Chic tot de verborgen plekjes in de oude stad. Van de ‘I’m ready for dinner’ shots tot de zee, zomerse bloemen, rust momentjes tot een overdaad aan lekker eten bij El Deseo.

ibiza-to-coruscate-5

Van de ananas badpak, het bijzondere uitzicht op de oude stad, awkward poses tot een heerlijke lunch bij Can Nuts. Het zicht op Ibiza terwijl de zon onder gaat, heerlijk gezond eten bij Skinny Kitchen in San Antoni tot nog meer badpak shots.

ibiza-to-coruscate-2

Van slenteren door Dalt Vila, het blauwe water op Formentera, vegan hamburgers bij Can Nuts tot de lekkerste ijsjes op het eiland bij Vivi’s Creamery. Van de dagelijkse zonsondergang en heerlijke smoothies bij S’ Escalinata.

ibiza-to-coruscate-6

Van carrot cake als ontbijt bij Baker Victoria & Co, lieve huisjes in Dalt Vila, vegan kroketjes bij Out of Time, blauwe stranden tot de Kylie Jenner pose. Vegan desserts bij Skinny Kitchen, Dalt Vila en mijn Ibiza treasures van de avondmarkt.

Benieuwd naar mijn gouden tips voor Ibiza, houd TO CORUSCATE dan goed in de gaten.

Dit zijn mijn gouden gips voor Marokko en dit zijn de lekkernijen die je echt moet proeven!

Een gedachte over “FOTO’S – Ibiza in beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *