DAY TO DAY DIARY #2

PERSOONLIJK

to-coruscate-day-to-day-diary-3
YES! Het lijkt nu dan toch echt lente te worden. Vorige week fietsen we nog met een warme muts en handschoenen door de sneeuw naar kantoor, nu schijnt het zonnetje en verlangen we naar het opbergen van onze winterjas. Nog heel even en we kunnen weer genieten van een wijntje op het terras. There are better days coming!

Voor nu heb ik de afgelopen weken in foto’s voor je op een rij gezet, Benieuwd hoe mijn dagen er zoal uitzien? Bekijk dan de tweede DAY TO DAY DIARY van TO CORUSCATE! 

Dit is de tweede TO CORUSCATE’ day to day diary!

Omdat vloggen voor mij toch ietwat te veel tijd kost leek het mij een goed idee om mijn Instagram Stories op te slaan en met liefde te delen. Elke week (als ik meer heb gedaan dan werken of bankhangen) of om de paar weken vind je een TO CORUSCATE’ day to day diary op TO CORUSCATE zodat je nooit meer iets hoeft te missen.

to-coruscate-day-to-day-diary-2Je kunt de overheerlijke risotto bestellen bij Casa Sabatelli (Yourlbb), de eclairs en goede wijn bij Conservatorium Hotel, de high tea bij The Duchess (Yourlbb). Badhu in Utrecht, het lekkere eten op links bij Strangelove (Yourlbb) en rechts bij Floor 17 (Yourlbb). Het take away Libanese eten bij The Lebanese Sajeria en het Libanese avondeten bij Restaurant Artist (Yourlbb). Enjoy!

Zo zagen mijn vorige weken eruit! 

Wil je mijn day to day stories elke dag zien? Volg TO CORUSCATE dan op Instagram.
See you there!

2 gedachtes over “DAY TO DAY DIARY #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *