DAY TO DAY DIARY #1

PERSOONLIJK

to-coruscate-day-to-day-diary-beginbeeldZo, de eerste weken van het nieuwe jaar zijn voorbij gevlogen en voor mijn gevoel is het morgen nog steeds kerst en mag ik me weer volproppen met kerstkransjes en ouderwetse griesmeelpap met rode bessensaus, mooie tijden. Helaas moeten we daar nog een jaartje op wachten, al is zijn we al op de helft van januari. De tijd gaat snel, heel snel.

Benieuwd hoe mijn dagen er zoal uitzien? Bekijk dan de eerste DAY TO DAY DIARY van TO CORUSCATE! 

Hoewel 2016 nou niet mijn beste jaar was, begint 2017 zoals ik hoopte. Ik ben begonnen met mijn nieuwe baan bij Your Little Black Book en voel me er zo op mijn plek. Like a kid in a candy store! De eerste weken waren te vergelijken met een snoepreisje. Bijna elke dag moest er weer iets geproefd worden en dat deelde ik natuurlijk op Instagram Stories. De eerste reacties waren dan ook, ‘ben je al 5 kilo aangekomen?’ Bijna, nog even geduld…

Eten, eten en eten

Omdat vloggen voor mij toch ietwat te veel tijd kost leek het mij een goed idee om mijn Instagram Stories op te slaan en met liefde te delen. Elke week (als ik meer heb gedaan dan werken of bankhangen) of om de twee weken vind je een TO CORUSCATE’ day to day diary op TO CORUSCATE zodat je nooit meer iets hoeft te missen.

Dit is de eerste TO CORUSCATE’ day to day diary van het nieuwe jaar!

to-coruscate-day-to-day-diaryLittle bit more info: de taartjes en roze muur vind je bij Sticky Fingers (Yourlbb), de wentelteefjes en eitjes bij Teds (Yourlbb), een food coma en oesters krijg je bij Barrica (Yourlbb) en de roze risotto bij het net geopende Libertine Café Café (Yourlbb). Bij Stach (Yourlbb) hebben ze een op de Overtoom ook een Asian café geopend, zeker een aanrader. Bij de Kanarie Club (Yourlbb) doe je een drankje nadat je jezelf hebt volgepropt bij De Foodhallen en lunchen in Zwolle doe je bij Hier en Daar. Enjoy!

Wil je mijn day to day stories elke dag zien? Volg TO CORUSCATE dan op Instagram.
See you there!

4 gedachtes over “DAY TO DAY DIARY #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *