FOTO’S – Marokko in beeld

MAROKKO
Het land waar je zintuigen constant worden geprikkeld in de Souks en waar je volledig tot rust komt in de Sahara

marokko

Al maanden, jaren wilde ik naar het bijzondere, indrukwekkende Marokko. Zonder verwachtingen, compleet opgaan in de menigte en vooral genieten van elk moment. Dat het zo veel met me zou doen had ik niet verwacht, positief én negatief

Elke avond doodop, voldaan en soms zelfs angstig van alles wat we die dag mochten meemaken. Nog nooit heeft een reis me zo’n realitycheck gegeven, nog nooit ben ik met zo veel verhalen het vliegtuig uitgestapt, nog nooit heb ik zo veel teruggedacht aan bepaalde gebeurtenissen.

Ja, we zijn meerdere keren voor de gek gehouden, ja, we achtervolgd en ja, we zijn verdwaald in de donkere Souks, maar de zorgeloze momenten in de Sahara, de dierbare momenten met de lokale bevolking en de momenten met mijn lieve vriendinnetje Robin maken dat ik heimwee heb naar dit bijzondere, indrukwekkende land.

Rosy de kameel, Ben Youssef en Jardin Majorelle

Benieuwd hoe onze week eruit zag? Dit is Marokko in beeld!

marokko-marrakech-2

Van het prachtige steegje naast onze riad naar jaloersmakende verblijfslocaties in Fez, mijn baby kameel Rosy in de Sahara en selfiemomentjes voor het overheerlijke eten bij Atay Cafe Food met lieve Robin, het roze verlaten huisje in het Atlasgebergte, mooie tegeltjes in Fez, de mooie tuin Jardin Majorelle, een plaatje geschoten op mijn 24e verjaardag, terug naar de verborgen steegjes in Marrakech.

marokko-marrakech-3

Door naar Jardin Majorelle waar je de mooiste foto’s kunt maken, het Atlasgebergte van dichtbij, een onvergetelijke rit op de kamelen in de Sahara, een plaatje om boven je bed te hangen en natuurlijk een toeristisch kiekje in tuin Jardin des Alaouites in Fez. Door naar Ait Ben Haddou waar onder andere The Games of Thrones is opgenomen, de Sahara en weer terug naar Jardin Majorelle.

marokko-marrakech-4

Ja, ja de steegjes in Marrakech achtervolgen je waar je ook maar gaat, net als de beeldschone moskeeën en het straatje waar je doorheen moet om bij het mooie Ben Youssef te komen. Door naar het uitzicht op Ait Ben Haddou waar je wordt verwelkomt door zelfgemaakte kleden, de kamelen die ons naar onze slaapplaats midden in de Sahara brachten en het stadje dat bekend staat als het ‘Hollywood‘ van Marokko en waar je de grootste filmset van de wereld vindt: Atlas Studio’s. Terug naar het paleis De La Bahia, onze mooie selfies en dinner with a view.

marokko-marrakech-5

Van de eerste dag in Marokko naar een verjaardagsbezoekje aan het paleis van Marrakech, handgemaakte pareltjes voor in je huis uit een van de Souks naar wederom een bijzonder plekjes in het Atlasgebergte. Van Robin voor een van de gekleurde muren in Fez, de grootste kameel in ons kamelengezelschap, een van de #ihavethisthingwithdoors deuren naar de Grand Canyon van Marokko Todra Gorges.

marokko-marrakech

Door naar een selfiemomentje met ons lieve reisgenootje Anja, het moment dat er voor me werd gezongen in onze riad en we even tot rust kwamen in de vroegere Koranschool Ben Youssef. Verliefd werden op weer een mooie deur en muur, genoten van het uitzicht op Ait Ben Haddou en wéér een OOTD shotstop inlasten.

Benieuwd naar mijn gouden tips voor Marokko, houd TO CORUSCATE dan goed in de gaten.

Dit zijn mijn gouden gips voor Marokko en dit zijn de lekkernijen die je echt moet proeven!

Volg TO CORUSCATE op Instagram

0 gedachtes over “FOTO’S – Marokko in beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *