Acne littekens? Deze foundation verbergt ze

BEAUTY, PERSOONLIJK

Jep, ik heb last van acne en acne littekens. En als het allemaal even tegen zit, niet zo’n beetje ook. Nu zijn er gelukkig verschillende methodes om mijn huid rustig te houden, maar wanneer ik niet lekker in mijn vel zit barst de bom. Of in dit geval, de puist. Anyway, door de jaren heen heb ik behoorlijk veel acne littekens weten te verzamelen en wonder boven wonder heb ik eindelijk een foundation gevonden die ze verbergt. YES!

Dé foundation om acne littekens te verbergen

De ietwat onsmakelijke foto is genomen in de periode dat dít stukje in mijn leven begon. Stress, weinig slaap en negativiteit zorgen er voor dat ik 1. niet goed voor mijzelf zorg en stop met eten & 2. deze fijne rakkers krijg. Oftewel, zie je mij met een bende bulten op m’n kop, dan weet je dat er iets niet goed zit (#gettoknowme). Om de acne littekens die ik er aan overhoud te verbergen heb ik natuurlijk honderden foundations geprobeerd en heb er eindelijk een gevonden die werkt!

Dé foundation die mijn acne littekens verbergt is van het make-up merk IsaDora. De liquid foundation druppel je in het kussentje van de Cushion Foundation en met een kwastje breng je het vervolgens aan. Wat overblijft is een spotloze, natuurlijke en alles behalve vol geplamuurde huid. Ook de andere make-producten van IsaDora gebruik ik dagelijks, eigenlijk gebruik ik niets anders:)

SONY DSC

IsaDora Nude Sensation Fluid Foundation (12 Nude Sand) en Nude Cushion Foundation (12 Nude Sand)

SONY DSC

IsaDora Precision Brow Pen (70, 72 en 74), Eye lifter (Pearl), Face Sculptor (03 Nude) Eye Sculptor Bar (20 Nude Sculpt), Ultra Matt Liquid Lipstick (07 Dolce Rose, 11 Cool Mauve en 09 Vintage Pink), Wonder Nail (544 Nude Attitude), Perfect Blush (61 Cool Pink).

Wonder foundation

De liquid foundation kost € 26,95 en de Cushion Foundation € 29,95 (al hoef je deze natuurlijk niet elke keer opnieuw aan te schaffen). Ik doe ruim 5 maanden met de liquid foundation, zo veel heb je niet nodig namelijk. Je bestelt deze en de andere make-up producten van IsaDora online bij Douglas.

Dus deze foundation gebruik ik om mijn acne littekens te verbergen. Wat is jouw favoriete make-up merk?

Ps: Deze hotspots in Brussel mag je absoluut niet missen!

instagram-to-coruscate-2

7 gedachtes over “Acne littekens? Deze foundation verbergt ze

  1. Super fijn dat je die foundation hebt gevonden. Ik gebruik zelf vaak de Vichy Dermablend in combinatie met een andere foundation. Deze dekt ook heel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *